неделя, 27 януари 2013 г.

Солен кейк с пилешко месо

В тази рецепта реших да импровизирам с пилешко месо и се получи един найстина вкусен солен кейк.Горещо ви го препоръчвам.

Продукти: 

4 яйца
1 коф.кисело мляко
1 ч.лъж.сода бикарбонат
200гр.пилешки гърди
1/2 ч.ч. олио
2 ч.ч.брашно
1/2 сурова червена чушка
сол,черен пипер,чубрица
магданоз.

Приготвяне:

Разбъркваме яйцата,киселото мляко със содата,пилешкото месо(нарязано на малки парченца),
брашното(в случая аз съм сложила 1ч.ч пълнозърнесто+ 1ч.ч.оризово брашно),подправките,магданоза.Печем в загрята фурна на 220 градуса за 20-25 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар