Продукти:
250 гр.черен шоколад
100 гр. меко краве масло
1/2 ч.лъж.канела
1/2ч.лъж.индииско орехче
250 гр.сладкарска сметана
Приготвяне:
Развиваме тестото във форма за пай и оформяме ръбове.Набождаме тестото с велица,за да не се надуе при печене,покриваме го с алуминиево фолио и го печем за 10-тина минути във фурната.След което махаме фолиото и печем още 5 минути.Вадим от фурната и оставяме да изстине.Отделно разбиваме маслото,захарта,канелата,индийското орехче.Добавяме и разтопения на водна баня и охладен шоколад.Най-накрая прибавяме разбитата сметана постепенн като разбъркваме с шпатула.Покриваме тестото и зглаждаме.Украсата е по желание.
Няма коментари:
Публикуване на коментар